width=– 24 komada narezane pancete
– 2 žemlje od prethodnog dana
– 1 luk
– 3 žlice ulja
– 3 kuhana krumpira
– 3 kisela krastavca
– 1 kg miješanog mljevenog mesa
– 2 jaja
– 2 žlice senfa
– sol i papar

Žemlje namočite u toploj vodi. Luk ogulite i nasjeckajte na sitne komadice, te dinstajte na ulju. Ostavite da se hladi. Krumpir ogulite i narežite. Kisele krastavce narežite na kockice. Zatim mljeveno meso pomiješajte sa žemljama (prije ocijediti), jajima, senfom, lukom, krumpirom, krastavcima i začinite. Dobivenom smjesom napunite kalup. Složite narezane listove pancete po dobivenoj smjesi i pecite 1 sat na 180 stupnjeva.

Prethodni članakPečena janjetina
Sljedeći članakLedeni dah
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.