Podloga:
✦320 g piškota
Priprema: Piškote kratko močiti u mlijeko i slagati u kalup dimenzije 38 x 28 cm.
Žele:
✦1000 ml gustog soka od jagode
✦3 pudinga od jagode
✦3 žlice šećera
Priprema: Izmiješati puding u malo soka od jagode pa ukuhati u ostatak soka sa šećerom. Kuhati dok se ne zgusne, malo ohladiti i još topli žele rasporediti po piškotama.
Krema:
✦1000 ml mlijeka
✦4 pudinga od vanilije
✦10 žlica šećera
✦250 g margarina
✦1 šlag pjena (40 g)
Priprema: Izmiješati puding u malo mlijeka pa ukuhati u ostatak mlijeka sa šećerom. Kuhati puding cijelo vrijeme miješajući pjenjačom dok se ne zgusne. Maknuti s vatre, pokrijti prozirnom folijom i ostaviti da se ohladi. U ohlađeno umiksati margarin sobne temperature, a zatim i prašak za šlag iz vrećice (nije ga potrebno izraditi) i pjenasto izmiksati. Žele premazati kremom i dobro ohladiti.
Dekoracija:
✦500 ml vrhnja za šlag
Priprema: Čvrsto istući vrhnje za šlag i premazati po ohlađenoj kremi.
Recept iz knjige Moji kremasti kolači