Podloga:
✦300 g mljevenih keksa
✦30 g Nesquika ili čok. u prahu
✦70 g maslaca
✦100 ml mlijeka
Priprema: Kekse samljeti i pomiješati ih s Nesquik-om. Dodati otopljen maslac i mlijeko i sve zajedno dobro izmiješati. Utisnuti u kalup dimenzije 25 x 25 cm.
Krema:
✦400 g krem sira
✦50 g šećera u prahu
✦500 ml vrhnja za šlag
✦200 g Nutelle
Priprema: Izmiksati sir i šećer u prahu, pa ručno dodati čvrsto izrađeno vrhnje za šlag. Podijeliti na dva dijela, a u jedan dio dodati otopljenu Nutellu. Na podlogu staviti svijetlu pa tamnu kremu.
Glazura:
✦100 g mliječne čokolade
✦50 g tamne čokolade
✦150 ml vrhnja za šlag
Priprema: Zagrijati vrhnje za šlag do vrenja, dodati čokolade izlomljene na kockice i dobro promiješati da se čokolade otope, te preliti po kolaču. Ohladiti.
Recept iz knjige Moji kremasti kolači