Tijesto:
✦5 jaja
✦20 dag šećera
✦1 vanilin šećer
✦½ dcl ulja
✦0,8 dcl mlijeka
✦ribana korica naranče
✦23 dag oštrog brašna
✦2,5 dag kakaa
✦1 prašak za pecivo
Priprema: Pjenasto miksati jaja sa šećerom i vanilin šećerom. Dodati ulje, mlijeko i koricu naranče, te prosijano brašno s kakaom i praškom za pecivo. Izliti u kalup 20 x 30 cm i peći na 180 °C oko 20 – 25 minuta. Provjeriti čačkalicom kad je biskvit pečen. Ako čačkalica, kad se ubode u sredinu biskvita, izađe čista i suha, biskvit je pečen. Ohlađen biskvit prerezati na tri dijela i poškropiti ga po želji mlijekom i likerom od naranče. Svaki biskvit mazati prvo tamnom, pa svijetlijom kremom, a izvana premazati s malo tamne kreme.
Tamna krema:
✦2 pudinga Dolcela Gourmet okusa čokolada s komadićima naranče
✦10 žlica šećera
✦1 rum šećer
✦7 dcl mlijeka
✦10 dag čokolade za kuhanje
✦2 žlice Nutelle
20 dag maslaca
Priprema: Izmiješati prašak za puding s 2 dcl mlijeka i ukuhati ga u ostatak mlijeka sa šećerom i rum šećerom. U vrelo dodati sjeckanu čokoladu, Nutellu i 5 dag maslaca. U ohlađenu kremu dodati omekšali i izrađeni maslac, te sve skupa dobro izraditi.
Svijetla krema:
✦2,5 dcl vrhnja za šlag
✦30 dag bijele čokolade
Priprema: Vrhnje zagrijati gotovo do vrenja te preliti preko sjeckane čokolade. Miješati dok smjesa ne postane glatka, pa ostaviti da se ohladi. Izmiksati da postane pjenasta.
Recept iz knjige Premium kolači, deserti i slastice