Gospodarski list priprema novu kuharicu pod nazivom MOJI VOĆNI KOLAČI, još jednu u nizu nezamjenjivih priručnika za kolače i torte koje oduševljavaju generacije zaljubljenika u domaće slatke čarolije. Izlazak kuharice iz tiska se planira početkom studenog 2022.g., a već tradicionalno pripremu i fotkanje kolača potpisuje Natalija Milodanović.

Kuharice Gospodarskog lista su idealni pomoćnik u kuhinji, praktičnog formata i spiralnog uveza s receptom po stranici kojeg krasi savršen izgled (besprijekoran rez, izvanredan izgled i divne dekoracije). Recepti su svrstani u rubrike, s vremenom i težinom pripreme, te dimenzijom kalupa. Prateći trendove, dijeleći savjete i donoseći sve važne i vrijedne informacije za slastice, kuharice Gospodarskog lista postale su puno više od samog postupka pripreme.

Kako poslati recept?

Ako želite da vaši recepti budu u izboru recepata kuharice Moji voćni kolači, slobodno ih pošaljite s fotografijom na mail adresu recepti@gospodarski-list.hr i postanite dio novog popularnog izdanja koje na sveobuhvatan i temeljit način prati najslađe trenutke naših života.

Svaki objavljeni recept honorati će se sa 100 kn i novom kuharicom Moji voćni kolači.

 class=

Postanite član naše facebook grupe Kolači Gospodarskog lista koja je u dvije godine okupila oko 75.000 aktivnih članova i članica koji svakim danom svojim idejama doprinose kreativnom i kvalitetnom sadržaju grupe.

Stvarajmo zajedno slađu stranu života!

Prethodni članak4 milijuna kuna za police osiguranja za štetu od divljači
Sljedeći članakČeka nas povijesno najskuplja proljetna sjetva!
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.