width=– 370 g Nutelle
– 25 komada integralnih keksa
– 400 g krem sira
– 1/2 šalice šećera u prahu
– 4 šalice nasjeckanih neslanih badema ili lješnjaka
– 80 g maslaca

U posudu dodajte 6 žlica otopljenog maslaca, 1 žlicu nutelle i 25 smrvljenih integralnih keksa. Miješajte dok smjesa ne bude sjedinjena. Dobivenu smjesu utapkajte u kalup kao podlogu. Sir i šećer miksajte dok se šećer ne otopi, zatim dodajte ostatak nutelle (350 g) i miješajte dok smjesa ne postane smeđ a da nema više bijelih tragova sira. Smjesu s nutellom i sirom prelijte preko podloge s integralnim keksima i po vrhu dodajte 4 šalice oguljenih, prženih i neslanih sjeckanih lješnjaka ili badema. Ostavite stajati preko noći ili u hladnjaku oko 4 sata.

Prethodni članakČarolija trešnjinog okusa
Sljedeći članakNove kremšnite
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.