Biskvit:
✦10 bjelanjaka
✦250 g šećera
✦280 g prženih mljevenih
✦lješnjaka
✦2 žlice kakaa
✦1 prašak za pecivo
Priprema: Od bjelanjaka umutiti čvrst snijeg uz postupno dodavanje šećera. Špatulom lagano umiješati mljevene lješnjake pomiješane s kakaom i praškom za pecivo. Smjesu rasporediti u kalup obložen papirom za pečenje dimenzije 40 x 30 cm. Peći u zagrijanoj pećnici na 180 °C, oko 20 minuta.
Krema:
✦10 žumanjaka
✦100 g šećera
✦2 vanilin šećera
✦150 g čokolade za kuhanje
✦100 g mliječne čokolade
✦250 g margarina
✦250 ml vrhnja za šlag
Priprema: Žumanjke, šećer i vanilin šećer pjenjačom izmiješati i kuhati na pari, 10 – 15 minuta uz miješanje pjenjačom. Kad se počne zgušnjavati, dodati obje vrste čokolade i miješati dok se ne otopi. Kremu malo ohladiti pa umiksati margarin sobne temperature. Na kraju ručno umiješati čvrsto umućeno vrhnje za šlag. Ohlađen biskvit premazati kremom i ohladiti.
Ganache:
✦200 ml vrhnja za šlag
✦120 g čokolade za kuhanje
✦100 g Lino Lade Gold
Priprema: Zagrijati vrhnje za šlag do vrenja, dodati čokoladu izlomljenu na kockice i Lino Ladu Gold pa miješati dok se ne sjedini. Malo ohladiti pa preliti po ohlađenoj kremi. Recept iz knjige Kolači za sve prigode