Tijesto:
✦11,3 dag maslaca
✦10 dag šećera
✦1 jaje
✦6,5 dag oštog brašna
✦5 dag čokolade za kuhanje
✦prstohvat soli
Priprema: Maslac sobne temperature miksati sa šećerom dok se šećer ne otopi. Dodati jaje, brašno i prstohvat soli te miksati oko 30 sekundi. Dodati otopljenu čokoladu i miksati još oko 30 sekundi. Špatulom rasporediti na papir za pečenje u limu 28 x 35 cm. Peći u pećnici na 180 °C, oko 12 minuta. Ohladiti.
Ganache:
✦40 dag čokolade za kuhanje
✦4 dcl vrhnja za šlag
Priprema: Po sjeckanoj čokoladi preliti vrelo vrhnje, pa miješati dok se čokolada ne otopi. Ohladiti miješajući. Kalup za kruh obložiti prozirnom folijom. Podlogu podijeliti na tri dijela u veličini kalupa, a ostatak izmrviti. Slagati na svaki sloj podloge trećinu ganachea, a završiti mrvljenom podlogom.
Za ukras:
✦šumsko voće
Priprema: Ukrasiti šumskim voćem i staviti u zamrzivač.
Recept iz knjige Premium kolači, deserti i slastice