Pripremite:

  • 10 dag šećera
  • 200 ml vode
  • 200 ml limunova soka
  • vodke ili pjenušca

Priprema:

Vodu i šećer zagrijte i miješajući potpuno otopite šećer. Ako se skupi pjena, pokupite. Ohladite sirup i izmiješajte s limunovim sokom i stavite u zamrzivač na 2-3 sata. Prije posluživanja dodajte vodku ili pjenušac.

Prethodni članakLa sagne s morskim plodovima
Sljedeći članakTorta od rabarbare
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.