U hrvatskim obiteljskim gospodarstvima i domaćinstvima već tradicionalno, dugi niz godina, proizvode se suhomesnati proizvodi i kobasice, kao i druge namirnice životinjskog porijetla. Želja nam je bila da sve što se treba znati o mesu i mesnim prerađevinama bude na jednom mjestu. Stoga, ovom knjigom želimo Vam predstaviti domaće mesne proizvode svima onima koji bi htjeli proizvoditi domaću slaninu, šunku, kobasice ili druge mesne prerađevine prema domaćoj recepturi, a na više od 200 ilustriranih stranica u boji naći ćete sve o postupku, priboru i pripremi svih vrsta kulinarskih specijaliteta od mesa, mesnih kobasica, kobasica od iznutrica, hladetine, paštete, pršuta i još mnogo raznih recepata od mesa. Na taj način, nadamo se, da otvaramo mogućnost da i autohtoni hrvatski proizvod sa svim normama bude izdvojen i prepoznatljiv na tržištu kao hrvatska kvaliteta.
Home Hobi izdanja KOLINJE I MESNI SPECIJALITETI
KOLINJE I MESNI SPECIJALITETI
12,00€ s PDV-om
Autor(i) | Željko Pavičić, dr.sc. |
ISBN | 978-953-96180-3-7 |
Opseg | 208 str. u boji |
Uvez | broširani |
Godina izdanja | 2001 |
Domaće je domaće, riječi su naših predaka, ali i generacija koje sve više uviđaju probleme globalizacije i industrijalizacije na našim prostorima. Ovo treće i dopunjeno izdanje knjige, na stručan i popularan način pojašnjava osnovno o obradi i sušenju mesa, pripravljanju i čuvanju pojedinih proizvoda, a recepti sa slikama u boji specijaliteta od mesa, oduševiti će svakog gurmana.
Dodatne informacije
Težina | 0,450 kg |
---|
22 recenzije za KOLINJE I MESNI SPECIJALITETI
Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.
Anoniman (Potvrđen vlasnik) –
Josio Krušec -OTANER 25 d.o.o. (Potvrđen vlasnik) –
Super sadržaj….