fbpx
11.9 C
Zagreb
Subota, 27 travnja, 2024
Home Hobi izdanja OD MLIJEKA DO SIRA

OD MLIJEKA DO SIRA

(40 recenzije korisnika)

12,00 s PDV-om

Autor(i) izv. prof. dr. sc. Katarina Lisak Jakopović, izv. prof. dr. sc. Irena Barukčić Jurina, prof. dr. sc. Rajka Božanić
Opseg 200 str.u boji
Uvez broširani
Godina izdanja 2023.
SKU: 0122 Kategorija:

Želite li naučiti više o značaju mlijeka, njegovu nastajanje i sastavu, benefitima, važnosti analiza, saznati koje su to nepoželjne tvari i koji postupci toplinske obrade mlijeka postoje, onda je ovo prava knjiga za vas. Uz opis tehnoloških postupaka, u knjizi se navode i ostali proizvodi od mlijeka (jogurt, kefir, kajmak, maslac itd.) te sirevi s posebnim naglaskom na tradicijske sireve Hrvatske, kao i ukusni recepti. Uz osnove sirarskog somelijerstva postat ćete pravi znalac. Ova knjiga je namjenjena svima koji žele naučiti više.

Sadržaj

Dodatne informacije

Težina 0,400 kg

40 recenzija za OD MLIJEKA DO SIRA

  1. Dražen (Potvrđen vlasnik)

  2. MARIJA R. (Potvrđen vlasnik)

    Detaljno i jasno opisani postupci proizvodnje mliječnih proizvoda.

  3. Hristijan Nedeljkovski (Potvrđen vlasnik)

  4. Zoran Sikavica (Potvrđen vlasnik)

    Sve je odlicno. I knjiga i dostava

  5. Tomislav K. (Potvrđen vlasnik)

    Odlicna i temeljita knjiga.

  6. Darko Kralj (Potvrđen vlasnik)

  7. Marin C. (Potvrđen vlasnik)

  8. Josipa Štefanuti Sterpin (Potvrđen vlasnik)

  9. Slobodan M. (Potvrđen vlasnik)

    Odlično odrađena knjiga.

  10. Mladen (Potvrđen vlasnik)

  11. nenad pilipović (Potvrđen vlasnik)

    Idealno za početnike.

  12. Natalija Ecimović (Potvrđen vlasnik)

    Knjiga Od mlijeka do sira ispunila je sva moja očekivanja – i više od toga! Ne ispuštam je iz ruku 🙂 Već smo krenuli u izradu Prgice, a pokušat ćemo napraviti još neke tradicijske sireve, jer su upute jasne i konkretne, pa očekujemo sjajne rezultate! Hvala Gospodarskom listu na kvalitetnoj literaturi, budite u dalje najbolji!

  13. Bojana (Potvrđen vlasnik)

  14. Ana B. (Potvrđen vlasnik)

    Odlično napisana knjiga, vrijedna informacija laiku, i lijepa pomoć i podsjetnik profesionalcu

  15. Ivan P. (Potvrđen vlasnik)

  16. Slavko Mirecki (Potvrđen vlasnik)

  17. Ana B. (Potvrđen vlasnik)

    Knjiga je odlično napisana. Vrlo zanimljiv stručni tekst , ali istodobno razumljiv i nama laicima. Veselimo se prvim pokušajima pravljenja sira i isprobavanju recepata!

  18. Indi Rujak (Potvrđen vlasnik)

  19. Ksenija (Potvrđen vlasnik)

  20. Vedran S. (Potvrđen vlasnik)

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.