Home Vino CRNA I RUŽIČASTA VINA

CRNA I RUŽIČASTA VINA

60,00kn

Autor(i) Milorad Zoričić, dipl.ing.
Opseg 160 str. u boji
Uvez broširani
Godina izdanja 1998
Proizvodnja crnih i ružičastih vina značajan je segment ukupne proizvodnje vina u Hrvatskoj, a upravo ova knjiga je pisana s ciljem da se u toj proizvodnji učine kvalitetni pomaci. U knjizi se govori o sastojcima crnog vina koji pridonose aromi, punoći i robusnosti, o cjelokupnom tehnološkom postupku, opisu hrvatskih crnih vina, barik vina, a posebno poglavlje obrađuje proizvodnju rakije komovice, drožđenke i travarice.
Kategorija:

Opis

Već je dugo poznato da konzumiranje odgovarajućih količina vina ima pozitivno djelovanje na zdravlje čovjeka. Takvo djelovanje posebno je izraženo ukoliko se vino pravilno kombinira s hranom. Pažljivo odabrano vino doprinosi općem ukusu i zadovoljstvu, a osjetilni receptori u ustima reagiraju na različite okuse različito. Iako zastupljena u manjem broju, crna vina na tržište dolaze mlada, svježa, pitka i finih voćnih mirisa. U ovoj knjizi pronaći ćete sve što trebate znati o proizvodnji crnih, ružičastih i opolo vina, tehnologiji, sastojcima vina, vinskim podrumima i posudama, te o njezi vina.

Sadržaj

Dodatne informacije

Težina 0.277 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “CRNA I RUŽIČASTA VINA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *