fbpx
32.6 C
Zagreb
Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024
Home Hobi izdanja PRIRODA LIJEČI – Ljekovito bilje i med za vaše zdravlje

PRIRODA LIJEČI – Ljekovito bilje i med za vaše zdravlje

(9 recenzije korisnika)

12,00 s PDV-om

Autor(i) Dušan Savković
Opseg 168 str.u boji
Uvez broširani
Godina izdanja 2024.

Nema zdravih, samo nepregledanih, kaže se danas u šali. No, zdravlje nije šala. U priručniku PRIRODA LIJEČI: ljekovito bilje i med za vase zdravlje, navedeno je 100 najčešćih bolesti, ali ujedno i recepti čak 450 pripravaka od ljekovitog bilja i meda koji preveniraju i liječe zdravstvene tegobe. Nabavite ovu knjigu i saznajte kako priroda liječi!

SKU: 0124 Kategorija:

Ovaj praktični priručnik sadrži pripravke koji preveniraju, pomažu i liječe bolesti korištenjem bilja (fitoterapija) i meda (apiterapija).

U početnom dijelu priručnika su osnovni pojmovi i najpoznatiji sustavi fitoterapije, kao što su: antropozofska medicina; aromaterapija; ayurveda (indijska medicina); Bachova cvjetna terapija; fitoterapija; homeopatija; kineska tradicionalna i KAMPO medicina (Japan); makrobiotika; šumska terapija; hodanje i anti-aging medicina za hormonsku terapiju. Ukratko je opisana apiterapija kao metoda prevencije i liječenja opisanih bolesti. Tu su i kratki opisi pčelinjih proizvoda, te njihova primjena u ljekovite svrhe.

U glavnom dijelu su abecednim redom prikazane bolesti koje je moguće liječiti fitoterapijom i apiterapijom. Sve bolesti su na početku prikaza opisane i navedeni su uzroci, simptomi i dr. Iza opisa su pripravci koji se koriste za prevenciju i liječenje.

Na kraju priručnika je tablični prikaz svih vitamina, minerala i metala (opis, u čemu ih ima, simptomi nedostatka i dr.), te kratke napomene o korištenju suplemenata vitamina, minerala i metala, te značenju vode za naš organizam.

Dodatne informacije

Težina 0,000001 kg

9 recenzija za PRIRODA LIJEČI – Ljekovito bilje i med za vaše zdravlje

 1. Vesna (Potvrđen vlasnik)

  Veselim se isprobati.

 2. Katarina Č. (Potvrđen vlasnik)

  Jako sam zadovoljna knjigom i rado ću je koristiti jer ima stvarno predobri savjeta o zdravlju,,predivna je i poučna prezadovoljna sam,,ljepi pozdrav I preporučam je svima…hvala vam….

 3. Mirjana Smok (Potvrđen vlasnik)

  Predivna i korisna knjižica. Sve pohvale na ilustracijama i sadržaju.

 4. Aleksandra Smrzlić (Potvrđen vlasnik)

 5. Nikola Stepan (Potvrđen vlasnik)

  Odlična knjiga sa receptima za izradu pripravaka koje koristimo kod liječenja raznih bolesti.Biljke prikazane fotografijama sve u svemu zadovoljan

 6. Jelena J. (Potvrđen vlasnik)

  Divna knjiga. Bogatstvo prirode + mudrost i znanje čovjeka,pretočeno i zapisano na papiru. Nešto što nitko nemože izbrisati a prenosi se generacijam. Knjiga je uvijek knjiga ❤️

 7. Ljiljana Diktić (Potvrđen vlasnik)

  Vrlo poučno i iskoristivo….

 8. DRAGO KOSIJER (Potvrđen vlasnik)

  Knjigu sam prolistao i pregledao i za prvi komentar vidio sam da ima dosta dobrih stvari što bi rekli za svakoga po nešto. U svakom slučaju odlično izdanje i sviđa mi se kako su recepti objašnjeni.
  Međutim interesira me da li negdje na prostoru RH ima za kupiti već osušenih i pripremljenih vrsta biljaka pojedinačno kako bi čovjek mogao komponirati određene vrste već prema potrebi što treba.
  Hvala i pozdrav!

 9. Davor Kubalek (Potvrđen vlasnik)

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.