Home Meso KOLINJE I MESNI SPECIJALITETI

KOLINJE I MESNI SPECIJALITETI

60,00kn

Autor(i) Željko Pavičić, dr.sc.
Opseg 208 str. u boji
Uvez broširani
Godina izdanja 2001
Domaće je domaće, riječi su naših predaka, ali i generacija koje sve više uviđaju probleme globalizacije i industrijalizacije na našim prostorima. Ovo treće i dopunjeno izdanje knjige, na stručan i popularan način pojašnjava osnovno o obradi i sušenju mesa, pripravljanju i čuvanju pojedinih proizvoda, a recepti sa slikama u boji specijaliteta od mesa, oduševiti će svakog gurmana.
Kategorija:

Opis

U hrvatskim obiteljskim gospodarstvima i domaćinstvima već tradicionalno, dugi niz godina, proizvode se suhomesnati proizvodi i kobasice, kao i druge namirnice životinjskog porijetla. Želja nam je bila da sve što se treba znati o mesu i mesnim prerađevinama bude na jednom mjestu. Stoga, ovom knjigom želimo Vam predstaviti domaće mesne proizvode svima onima koji bi htjeli proizvoditi domaću slaninu, šunku, kobasice ili druge mesne prerađevine prema domaćoj recepturi, a na više od 200 ilustriranih stranica u boji naći ćete sve o postupku, priboru i pripremi svih vrsta kulinarskih specijaliteta od mesa, mesnih kobasica, kobasica od iznutrica, hladetine, paštete, pršuta i još mnogo raznih recepata od mesa. Na taj način, nadamo se, da otvaramo mogućnost da i autohtoni hrvatski proizvod sa svim normama bude izdvojen i prepoznatljiv na tržištu kao hrvatska kvaliteta.

Sadržaj

Dodatne informacije

Težina 0.32 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “KOLINJE I MESNI SPECIJALITETI”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *