""

""

U ovom broju objavljujemo finaliste kandidate u kategoriji poljoljekarni – centara sa zatvorenim prodajnim prostorom većim od 100 m². U sljedećem broju Gospodarskog lista s 15.8.2015. godine, objavit ćemo pobjednike u svakoj pojedinoj kategoriji poljoljekarni – najbolju do 100 m² i najbolju čiji zatvoreni prodajni prostor prelazi 100 m². Ovim putem uz cijenjenu komisiju, koja će prema posebnim kriterijima, koje objavljujemo u narednom broju, izabrati najbolje poljoljekarne, zahvaljujemo i sponzorima Izbora, koji su prepoznali važnost ovakve vrste natječaja, a to su Petrokemija iz Kutine, AgroChem Maks i BASF. Želimo mnogo uspjeha i sreće svim kandidatima koji su zasluženo ušli u finale Izbora za najbolju poljoljekarnu u 2015. godini. Koje će 2 poljoljekarne od svih finalista biti pobjedničke, čitajte u Gospodarskom listu broj 15.

___________________________________________________________________________

Svi kandidati u kategoriji poljoljekarne veće od 100 m² zatvorenog prodajnog prostora:

 

"" 


Izbor podržavaju:

""

 


""""
 

""

""

U prošlom broju Gospodarskog lista predstavili smo kandidate finaliste u kategoriji poljoljekarni sa zatvorenim prodajnim prostorom do 100 m². 


Svi kandidati u kategoriji poljoljekarne do 100 m² zatvorenog prodajnog prostora:

""


""""

 

 

Prethodni članakTorta od sira sa svježim voćem
Sljedeći članakPrilog broja: Uzgoj magaraca – posao ili hobi
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.