Biskvit:
✦6 jaja
✦8 žlica šećera
✦100 ml vode
✦100 ml ulja
✦6 žlica oštrog brašna
✦1 prašak za pecivo
✦3 žlice kakaa
Priprema: Umutiti žumanjke sa šećerom, dodati vodu i ulje. Dodati brašno pomiješano s praškom za pecivo i kakaom. Na kraju ručno umiješati snijeg od bjelanjaka. Uliti smjesu u kalup za torte promjera 28 cm obložen papirom za pečenje i peći na 180 °C oko 25 minuta. Ohlađen biskvit prerezati vodoravno.
Preljev:
✦150 ml čokoladnog mlijeka
Priprema: Oba biskvita preliti čokoladnim mlijekom.
Krema:
✦1200 ml mlijeka
✦100 g šećera
✦3 pudinga od vanilije
✦60 g škrobnog brašna – gustina
✦200 g margarina
✦2 žlice bijele Lino Lade
✦2 žlice tamne Lino Lade ili Nutelle
Priprema: U malo mlijeka pomiješati puding i gustin pa ukuhati u ostatak mlijeka sa šećerom. Kuhati cijelo vreme miješajući pjenjačom i maknuti s vatre kad se zgusne. Pokriti prozirnom folijom i ostaviti da se ohladi. U ohlađeno dodati margarin sobne temperature i dobro izmiksati. Kremu podjeliti na dva djela, u jedan dio dodati bijelu, a u drugi tamnu Lino Ladu. Premazati prvi biskvit svijetlom kremom, poklopiti drugim biskvitom i premazati tamnom kremom. Dobro ohladiti.
Recept iz knjige Moji brzi kolači