I ove godine tvrtka Bayer u suradnji s poslovnim partnerima organizira Bayer Agro Dane s mnoštvom zanimljivog sadržaja za sve posjetitelje.

U nedoumici ste pri odabiru herbicida ?              

Zanima vas koji je najbolji fungicid?                                                                               

Kada i kako primjeniti koji pripravak?

Što su i kako djeluju novi proizvodi pod nazivom Luna experience i Luna privilege?

 

Odgovore na Vaša pitanja ali i puno više donose Vam naši stručnjaci agronomi.

Olakšajte si odluku pri kupnji uz „pravi savjet na pravom mjestu“.

 

Posebne pogodnost prilikom kupnje čekaju na sve Bayer Premium korisnike.

Iskoristite priliku te svojim dolaskom osvojite set kupona  i ostvarite dodatni popust na najatraktivnije Bayer proizvode.                                

 

Dođite i besplatno se savjetujte sa stručnjacima, ostvarite posebne pogodnosti prilikom kupnje i dobro se zabavite uz interaktivne igre i zanimljive nagrade.

Bayer Agro Dan traje od 09:00 do 15:00h na slijedećim lokacijama:

Za više informacija posjetite www.bayercropscience.hr

 

                                   tablica AGRODANI Bayer

Prethodni članakKako partnerici dati dio nekretnine u ostavinskom postupku?
Sljedeći članakUzgoj jagoda opravdava uložena sredstva
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.