Ministar Tomislav Tolušić sastat će se  s izvanrednim povjerenikom koncerna Agrokor Antom Ramljakom, susretu će nazočiti i predsjednik Hrvatske poljoprivredne komore Mato Brlošić

 

dana 10. (srijeda) svibnja 2017. godine

Ministarstvo poljoprivrede, Ulica grada Vukovara 78, Zagreb

 

Ministar Tolušić, izvanredni povjerenik Ramljak i predsjednik HPK-a Brlošić razgovarat će o aktualnoj problematici vezanoj, među ostalim, i uz nastavak poslovne suradnje članica koncerna Agrokor s poljoprivrednim gospodarstvima u Republici Hrvatskoj te o budućoj dinamici rješavanja dospjelih obveza koncerna Agrokor prema poljoprivrednim proizvođačima.

Prethodni članakFruktozu umjesto konzumnog šećera nije dobro dodavati u mošt
Sljedeći članakSusjed traži rušenje borova
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.