Agronomski fakultet u Zagrebu raspisao je natječaj za upis na poslijediplomski specijalistički studij Poslovno upravljanje u agrobiznisu – MBA Executive MBA Program in Agribusiness and Commerce.

Natječaj je otvoren do 14. studenog 2016. godine.

 

Studij je namijenjen svim visoko obrazovanim osobama koji žele razviti i unaprijediti svoja znanja iz menadžmenta, marketinga i financija s posebnim naglaskom na agrobiznis. Studij pruža i stjecanje znanja u području zakona o hrani u Europskoj uniji, sigurnosti hrane i standarda kvalitete.

 

Na studiju koji traje 2 godine (4 semestra) nastava se održava na engleskom i hrvatskom jeziku, a uz nastavnike s Agronomskog fakulteta u provedbi nastave sudjeluju i nastavnici sa sljedećih institucija: Prehrambeno biotehnološkog fakulteta u Zagrebu, Wageningen University (Nizozemska), University of Debrecen (Mađarska), Budapest Business School (Mađarska) i Slovak University of Agriculture, (Slovačka).

 

Raspored nastave osobito je pogodan pohađanju uz rad, budući da se nastava održava u poslijedpodnevnim satima ili vikendom. Kvaliteta programa ogleda se u karakterističnom MBA pristupu koji težište usavršavanja stavlja na primjere iz (međunarodne) prakse vezane uz ekonomiju, financije, marketing i menadžment.

Polaznici ovog naprednog obrazovnog programa imaju priliku dobiti međunarodno priznati certifikat AgriMBA mreže te diplomu Sveučilišta u Zagrebu.

Program polaznicima otvara profesionalne mogućnosti za odgovorne pozicije u nacionalnim i multinacionalnim kompanijama, zadrugama, poduzetništvu u poljoprivredi i proizvodnji hrane, međunarodnim projektima, ministarstvima, agencijama, lokalnoj i regionalnoj upravi, konzaltingu te upravljanju rizicima.

 

Sve podrobnosti o nastavnom programu i nastavnicima dostupne su na mrežnoj stranici: http://mba.agr.hr. Za sva dodatna pitanja možete kontaktirati e-poštom na mba@agr.hr ili telefonom na broj 01/ 239 3763.

 

 src=

 

 

 

Prethodni članakJe li moguće prodati nekretninu gdje ima više vlasnika?
Sljedeći članakDizana pita s makom
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.