width=

Zagrebačka županija i Privredna banka Zagreb potpisat će ugovor o poslovnoj suradnji na provedbi programa kreditiranja poduzetnika pod nazivom „PBZ – Poduzetnik Zagrebačka županija 2014“. s ciljem poticanja razvoja gospodarskih aktivnosti na području Zagrebačke županije.

 

Ugovor o suradnji potpisat će župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić, Mislava Jukić Skara, direktorica Centra za poslove s poduzećima PBZ-a i direktor Regije Branimir Leko

 

u četvrtak, 12. lipnja 2014. godine

u 12:00 sati

u prostorijama Zagrebačke županije

(Ulica grada Vukovara 72/V – dvorana 17)

 

Projektom je određen ukupni kreditni fond koji iznosi 10 milijuna kuna, a Zagrebačka županija će mjesečno subvencionirati kamatu na odobrene poduzetničke kredite u visini 2,4 postotna poena. Provođenjem ovog projekta poduzetnicima će se omogućiti dobivanja financijskih sredstava putem kredita uz povoljnu kamatu.

Prethodni članakPiknik keksići
Sljedeći članakOralno cijepljenje lisica u Gradu Zagrebu od 13. do 16. lipnja 2014.
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.