src=

Pozivamo vas na Grapak Tehniku koja će se održati 25-26.03.2017, u Gornjem Knegincu.

Predstaviti ćemo asortiman strojeva od kojih izdvajamo:

  • Fendt i Valtra traktore
  • Brantner prikolice
  • Bauer rolomat
  • Sistem cijevi za navodnjavanje Akplas
  • Kverneland sijačice, prskalice, rotobrane, rasipače, plugove
  • Jeantil rasipače
Čeka Vas bogat program; seminar o dobivanju sredstava za ruralni razvoj iz EU fondova , cijeli dan na volju prodajni savjetnici našeg stručnog tima te demo vožnja traktorima.
Stoga, ako želite voziti Fendt ne zaboravite ponijeti vozačku dozvolu !!!
Veselimo se vašem dolasku!
Prethodni članakMinistar Tomislav Tolušić s povjerenikom Europske komisije za poljoprivredu i ruralni razvoj Philom Hoganom
Sljedeći članakMatija Cetinić Frankos najbolji je mladi poljoprivrednik u Hrvatskoj 2017.
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.