Regionalne radionice „Izravna plaćanja i IAKS mjere u 2023. godini” održat će se u Osijeku (HGK – Europske avenije 13) u četvrtak, 30. ožujka 2023. godine. S obzirom na veliki interes održat će se dvije radionice, prva s početkom u 12 sati (prezimena A-J) te druga s početkom u 15 sati (prezimena K-Ž).

Radionica je namijenjena prvenstveno poljoprivrednicima, ali i stručnim službama i službama za podršku poljoprivrednicima u RH. Mogućnosti i novosti vezane za podnošenje Jedinstvenog zahtjeva za izravne potpore poljoprivredi i IAKS mjere ruralnog razvoja za 2023. godinu predstavit će predstavnici Ministarstva poljoprivrede i Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. 

Online prijenos radionice osiguran je putem Facebook-a i YouTube-a.

Regionalne radionice na temu izravnih plaćanja i IAKS mjera održane su u Splitu i Rijeci, 4. travnja 2023. održat će se radionica na istu temu u Zagrebu, a prijave su moguće na poveznici.

Za više informacija pratite ruralnirazvoj.hr.

Sve stručne tekstove objavljene u Gospodarskom listu u razdoblju od 2016. do 2020. godine čitajte i u našoj Digitalnoj kolekciji koju možete naručiti ovdje

Pretplatnici na sadržaj Gospodarskog lista ostvaruju pravo na besplatne savjete. Ako ste pretplatnik postavite pitanje klikom ovdje
Ako se želite pretplatiti to možete učiniti ovdje