Zagrebačka županija prva je u Hrvatskoj pokrenula projekt izbora Vinske kraljice još 2002. godine, a sada po prvi puta organiziramo zajedničko okupljanje dosadašnjih Vinskih kraljica Zagrebačke županije i predstavljanje vina po njihovom izboru.
Pozivamo Vas da ljetnu zagrebačku večer provedete u ovom jedinstvenom druženju koje će se održati u:
četvrtak, 13. srpnja 2017. godine
na Trgu Katarine Zrinske 5
(prostor ljetnog kina „Gradec“, Gornji Grad, Zagreb)
s početkom u 20:00 sati.
Tom prigodom bit će predstavljen i nov natječaj za izbor 16. po redu Vinske kraljice Zagrebačke županije.
U ime Zagrebačke županije događanju će prisustvovati zamjenik župana Hrvoje Frankić.
Poziv upućuje Pročelnica Ureda župana
mr. Mirjana Oštrec Bosak
Prethodni članakKako se obračunava staž za sporedno zanimanje?
Sljedeći članakOdlični rezultati korištenja EU fonda za ruralni razvoj:  do sada je u tijeku 1,1 milijarda eura vrijednih natječaja za razvoj hrvatske poljoprivrede
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.