Već je dugo poznato da konzumiranje odgovarajućih količina vina ima pozitivno djelovanje na zdravlje čovjeka. Takvo djelovanje posebno je izraženo ukoliko se vino pravilno kombinira s hranom. Pažljivo odabrano vino doprinosi općem ukusu i zadovoljstvu, a osjetilni receptori u ustima reagiraju na različite okuse različito. Iako zastupljena u manjem broju, crna vina na tržište dolaze mlada, svježa, pitka i finih voćnih mirisa. U ovoj knjizi pronaći ćete sve što trebate znati o proizvodnji crnih, ružičastih i opolo vina, tehnologiji, sastojcima vina, vinskim podrumima i posudama, te o njezi vina.
Home Hobi izdanja CRNA I RUŽIČASTA VINA
CRNA I RUŽIČASTA VINA
10,00€ s PDV-om
Autor(i) | Milorad Zoričić, dipl.ing. |
ISBN | 978-953-96180-6-1 |
Opseg | 160 str. u boji |
Uvez | broširani |
Godina izdanja | 1998 |
Proizvodnja crnih i ružičastih vina značajan je segment ukupne proizvodnje vina u Hrvatskoj, a upravo ova knjiga je pisana s ciljem da se u toj proizvodnji učine kvalitetni pomaci. U knjizi se govori o sastojcima crnog vina koji pridonose aromi, punoći i robusnosti, o cjelokupnom tehnološkom postupku, opisu hrvatskih crnih vina, barik vina, a posebno poglavlje obrađuje proizvodnju rakije komovice, drožđenke i travarice.
Dodatne informacije
Težina | 0,277 kg |
---|
3 recenzije za CRNA I RUŽIČASTA VINA
Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.
Anndrija Benčić (Potvrđen vlasnik) –
Milena Kontrec (Potvrđen vlasnik) –
Paola Jambrešić (Potvrđen vlasnik) –