Prije sedam godina, Duje Coce je došao na ideju osigurati sinu radno mjesto, kako ne bi morao tražiti posao u stranim zemljama poput mnogih Hrvata, te je na obroncima brdašca Kobijak na Čiovu na površini od oko 5.000 četvornih metara podigao maslinik s 250 stabala sorte oblica i još desetak stabala sorte levantinke koja služi kao oprašivač.
Duje Coce se sa svojim sinom Ivom namučio i dovezao preko stotinu kamiona zemlje i nasipao tu ,,škaljav i škrapav” teren – sve dotle dok se nisu sve škrape popunile zemljom, ali se isplatilo kad se danas pogledaju kako izgledaju stabla masline i plodovi. Kako kaže sin Ivo – koliko je prenio zemlje karijolom (tačkama) i stavio oko svake masline, ne može se izbrojiti. Budući da još nisu ishodili priključak vode – moraju svako malo dovoziti vodu cisternama da ih malo osvježe.
Duje i sin Ivo masline dohranjuju infuzijom od kokošjeg gnojiva kojeg stavljaju u velike kante i tope u vodi godinu dana i tom vodom zalijevaju masline, to je sve što se tiče dohranjivanja. Kokošjeg gnojiva ima dovoljno od jata od stotinjak ͈pivaca” i ͈kokoša” koje mu služe kao pileće meso za konobu ͈Vilo moja” .
Kao zaštitu od maslinove muhe posadio je dvadesetak stabala žižule (jedna žižula na desetak maslina) i desetak kapara, na čijim cvjetovima prebivaju parazitske osice koje pohode maslinu i napadaju jajašca maslinove muhe i to je ekološka zaštita. Tu je smilje, lavanda, menta, murtela, bosiljak, neven i aronija koje odbijaju svojim mirisom mušice i druge insekte koji napadaju maslinu, a tu su također tri stabla višnje marelice, dvije smokve, šipak, nekoliko agruma svake vrste, orah, bajama – mendula, kruška, nešto vinove loze – plavac mali i nešto sezonskog povrća. Kaže da ima sve svoje iz svog vrta, a masline ne prska bakrenim preparatima, nego ih štiti na prirodan način.
Ako bude sve u redu – “kako Bog zapovida”, ove bi godine mogao imati oko 1.500 kg ploda maslina i od toga bi mogao dobiti oko 200 litara ekološkog ekstra djevičanskog maslinova ulja. Dovoljno za njegove potrebe i potrebe njegove konobe “Vilo moja”. Konoba se nalazi kraj maslinika i borove šume te pruža spoj prirode i ugođaj dalmatinskog malog ͈mista”, s dalmatinskim specijalitetima. Specijalitet konobe jepečeni pivac (iz domaćeg jata pivaca) s mladim krumpirima i začinskim biljem ispod peke koje Duje zajedno s maslinovim uljem iz plasira na stol gostima, stranim turistima koji rado zalaze tu.