Sastojci (za oko 6-8 čaša):

 800 ml mlijeka
 100 g kokosovog brašna
 50 g šećera
 100 g pudinga okusa slatkog vrhnja ili gustina
 250 g mascarpone sira
 200 g Lino Lade kokos

Priprema:

Puding razmutiti u 300 ml mlijeka pa ga ukuhati u preostalo mlijeko s kokosovim brašnom i šećerom. Kuhati na umjerenoj vatri cijelo vrijeme miješajući pjenjačom dok se ne zgusne. Maknuti s vatre i pokriti prozirnom folijom. Kad se ohladi, izmiksati te dodati mascarpone i Lino Ladu.


Ganache:

 400 g čokolade za kuhanje
 400 ml vrhnja za šlag

Priprema:

Vrhnje za šlag ugrijati do vrenja i dodati čokoladu izlomljenu na kockice. Nakon par minuta dobro promiješati da se čokolada otopi. Ukrasne čaše puniti do pola kremom, staviti centimetar debljine ganachea i ohladiti u zamrzivaču da se stegne te ponoviti postupak. Ukrasiti šlagom i
kokosom.

Vrijeme pripreme: 40 min.