Pripremite (za 4 osobe):
50 dag zamrznutoga ili svježeg miješanog povrća, 50 dag ružičastih krumpira, 1 veliku glavicu ljubičastog luka, 2 jaja, 3 grančice mažurana, 5 dag naribanog parmezana, 1 dag maslaca, 3 žlice maslinovog ulja, sol
Oljušteni luk sitno nasjeckajte pa pržite s uljem na niskoj temperaturi 3 minute. Umiješajte miješano povrće, posolite pa na visokoj temperaturi pržite 2 – 3 minute. Smanjite temperaturu na najnižu, poklopite i pirjajte još 10 minuta. Oguljene krumpire narežite na što tanje ploškice, opet operite i temeljito obrišite. Spustite u provrelu slanu vodu; neka vrije 1 minutu. Kalup, promjera 18 cm namastite pa na dno i stijenku poslažite ploške krumpira nalik na crijepove na krovu. Tako ste utrošili 2/3 krumpira. U ohlađeno povrće umiješajte stučena jaja, sir, nascjeckani mažuran i sol. U kalup naizmjence slažite krumpir i ispirjano miješano povrće. Površinu nakapajte otopljenim maslacem. Pecite 50 minuta u pećnici, zagrijanoj na 200 °C. Poslužite mlako.