width=– 15 dag margarina
– 20 dag čokolade
– 2 žlice meda
– 20 dag šećera
– 1 dl koka kole
– 80 dag krupno mljevenih lješnjaka
– 80 dag krupno mljevenih badema
– 20 dag mljevenog keksa

  GLAZURA
– 5 dag crne čokolade
– 5 dag bijele čokolade
– 3 žlice ulja 

Lagano otopite margarin, čokoladu, šećer, med i koka kolu, miješajući dok se svi sastojci ne sjedine i rastope. U masu dodajte lješnjake, bademe i kekse. Dobijenu masu ulijte u trouglastu posudu u koju ste prethodno stavili prozirnu foliju, kako bi kolač lakše izvadili. Kolač stavite u frižider ili zamrzivač da se masa stisne. Bijelu i tamnu čokoladu rastopite s malo ulja. Izvadite kolač iz posude odvojite foliju i prelijte ga glazurom od čokolade.

Prethodni članakPita od šipkova pekmeza
Sljedeći članakCijepljenje presadnice povrća
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.