width=– 1 čaša mlijeka
– 1 šalica espresso kave
– 1 žlicica Amaretto – sirupa

Zagrijte mlijeko, ali pazite da ne zakipi. Dodajte sirup i zatim s mikserom za cappuccino napravite pjenu. Pjenu ulijte u staklenu čašu te ostavite da odstoji 2 minute. Polako dodajte espresso kavu i šećer po želji.

Prethodni članakAnuškina juha
Sljedeći članakEnsaimada
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.