width=– 2 češnja češnjaka
– 6 rajčica
– 2 grane svježeg bosiljka
– 80 ml maslinovog ulja
– 1 „Francuz“ ili sličan duguljasti kruh
– sol
– svježe mljeveni papar

Blanširajte rajčice, a zatim ih narežite na kockice. U zdjeli ih pomiješajte sa žlicom ulja, soli, paprom i narezanim listićima bosiljka. Kruh narežite na šnite debljine oko 1 centimetra. Kratko ih prepržite u pećnici na 200 stupnjeva oko 10 minuta ili u tosteru. Zatim ih natrljajte češnjakom i premažite maslinovim uljem. Na njih žličicom rasporedite smjesu od rajčica i pecite još oko 5 minuta u pećnici.

Prethodni članakPrepeličja jaja u purećem ovitku
Sljedeći članakAgencija isplatila cjelokupni ovogodišnji iznos državne potpore za maslinovo ulje
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.