– 3 tikvice
– 7 jaja
– 15 dag brašna
– sol, papar
– 130 dag rajčica
– 15 dag sira (Gaude)
– 2 češnja češnjaka
– 3 dag naribanog parmezana
– 6 žlica maslinovog ulja
– 2 žlice pinjola
– nekoliko listića bosiljka
Tikvice operite i naribajte, dodajte žumanjke i brašno, sol i papar. Istucite bjelanjke i dodajte smjesi. Smjesu stavite na papirom za pečenje obložen lim i pecite 25 minuta na 200 ºC. U međuvremenu ogulite rajčice, prepolovite i odvojite od mesa. Meso rajčica nasjeckajte na komadiće i protisnite kroz sito. Naribajte gaudu. Izvadite biskvit iz pećnice, namočite ga sokom od rajčice, te po njemu raspodijelite sir i komadiće rajčice. Zarolajte biskvit uz pomoć papira za pečenje i vratite u pećnicu. Pecite još 20 minuta na 180º C. Za to vrijeme usitnite češnjak, parmezan, bosiljak, maslinovo ulje i pinjole. Dodajte sol i papar, te poslužite uz biskvit.