BISKVIT X2:
– 3 jaja
– 3 žlice šećera
– 2 žlice brašna
– 1 žlica kakaa
– malo praška za pecivo
SMJESA ZA ROLADU:
– 4 jaja
– 4 žlice vode
– 7 žlica šećera
– 7 žlica brašna
NADJEV:
– 1/2 l mlijeka
– 5 žlica brašna
– 20 dkg šećera
– 2 vanilin šećera
– 20 dkg margarina
GLAZURA OD ČOKOLADE:
– 7,5 dkg čokolade za kuhanje (3 rebra)
– 3 žlice ulja
Navedene sastojke za roladu izmutite, te smjesu izlijte u kalup za pečenje. Biskvit okrenite na suhu kuhinjsku krpu i smotajte ga u roladu. Ohla đeni biskvit odmotajte, premažite ga pekmezom i ponovno urolajte. Izrežite na jednake dijelove debljine oko 0,5 cm. Sastojke za biskvit dobro izmiksajte te pecite zasebno 2 biskvita ili pecite odjednom, pa ispečeno prerežite. Sastojke za nadjev skuhajte u mlijeku, kao puding. Rashladite i dodajte margarin, potom slažite redom biskvit – pola nadjeva – rolada – ostatak nadjeva – biskvit – glazura od čokolade.