width=– 12 tvrdo kuhanih jaja
– 3 žlice majoneze
– 2 žlice senfa
– 200 g kozica
– nasjeckani peršin
– 1/4 žlićice papra
– 1/2 žlićice mljevene crvene paprike
– 1/2 žlićice soli
– prstohvat mljevenog
– muškatnog orašćića
– listići kopra

Kuhana, hladna i očišćena jaja prepolovite i odvojite žumanjke. Bjelanjke stavite na tanjur i sačuvajte ih do upotrebe. Sve ostale satojke, uključujući i žumanjke, stavite u zdjelu od multipraktika i dobro sameljite u jednoličnu masu. Dodajte sol po želji. Dobivenu smjesu prebacite u slastičarsku vrećicu. Zatim polovice jaja punite pripremljenim nadjevom i dekorirajte s listićima peršina ili kopra. Čuvajte jelo u hladnjaku do serviranja.

Prethodni članakDoručak za sladokusce
Sljedeći članakTjestenina Basna
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.