Tijesto :
– 5 jaja
– 5 žlica šećera
– 7 žlica brašna
– 0,5 dl vode
– 1 žlica praška za pecivo
Krema :
– 2 pudinga od jagode
– 6 dcl mlijeka
– 5 žlica šećera
– 25 dag margarina
– 2 šlag pjene
– 1 kremfiks
Priprema tijesta: Pjenasto umutiti žumanjke sa šećerom i vodom. Dodati brašno pomiješano s praškom za pecivo i na kraju lagano umiješati snijeg od bjelanjaka. Ispeći biskvit i ohlađen premazati kremom.
Priprema kreme: Skuhati puding sa šećerom u mlijeku i u mlak dodati pjenasto izrađen margarin. U mlijeku izraditi šlag pjene s kremfiksom prema uputi na poleđini vrećice, te pola šlaga umiješati u kremu a preostalim premazati kremu i posipati čokoladnim mrvicama.
Recept iz knjige Moji najbolji kolači