width=– ½ kg nasjeckane janjetine (bez kostiju)
– 10 dag crvenog luka
– 10 dag patliđ ana
– 10 dag svježe paprike (nasjeckane)
– 1 tikvica (nasjeckana)
– 20 dag rajčice (nasjeckane)
– sol
– papar
– ljuti feferon
– chilli

Na ulju popržite janjetinu, pa nakon što se isprži, izvadite je na tanjur i na toj istoj masnoći propirjajte očišćeni crveni luk rezan na sitne kockice; zatim dodajte papriku, tikvicu i patliđ ane, začinite solju, paprom, chilliem, dodajte ljutu papričicu. Sve podlijete s malo vode ili temeljcem te izmiksajte. Vratite meso na povrće i pirjajte dok se sve ne zgusne. Kada se zgusne, poslužuti s kus kusem, kojeg ćete pripremiti po uputi na pakiranju. 

Prethodni članakPunjeni uštipci
Sljedeći članakPjenasta torta s limunom
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.