width=– 4 kom pilećih prsa
– 150-200 ml majoneze
– 100 g naribanog gauda sira
– 50 g parmezan sira
– isjeckani češnjak (po želji)
– 2 žlice kečapa
– papar
– 4 žlice krušnih mrvica

Piletinu operite i posušite, te posolite. Pripremite smjesu tako da u posudu stavite majonezu i sve ostale sastojke, te izmiješajte. Piletinu stavite u namašteni pekač i prelijte dobivenom smjesom. Stavite peči u predhodno zagrijanu pećnicu na 170 ºC, 15- 20 minuta. Zatim izvadite piletinu i pospite krušnim mrvicama te vratite peći još 15 minuta. Prilog ovom jelu može biti riža u umaku od tikvica ili prema željama ukućana.

Prethodni članakZapečena paprika
Sljedeći članakLješnjakove ploškice
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.