width=– 8 paprika, zavisi od veličine
– malo maslaca
– češnjak prema želji
– 150 g kajmaka
– 4 jaja
– sol i papar

Pećnicu zagrijte na 180 ºC. Paprike očistite, narežite i prepržite na malo maslaca dok ne omekšaju. Začinite po ukusu i dodajte nasjeckani češnjak. Posudu za pečenje premažite maslacem i stavite prepečenu papriku. Po vrhu rasporedite kajmak. Razbiti jedno po jedno jaje u šalicu pa izliti preko paprike. Malo posoliti i jaja. Peći u zagrijanoj pećnici dok jaja ne budu pečena.

Prethodni članakKrem juha od patliđana
Sljedeći članakPiletina Italiana
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.