– 10 dag crvene leće
– 20 dag piletine
– 15 dag mljevenog mesa
– 1 jaje
– nasjeckani peršin
– sol, papar
– 1 luk
– 1 žlica ulja
– 1 češanj češnjaka
– 3 žličice currya
– 15 dag jogurta
– 1 žlica brašna
– 200 ml mlijeka
– 20 dag graška i mrkve
Leću skuhajte i procijedite. Piletinu narežite na sitne komadiće, te pomiješajte s mljevenim mesom, lećom, peršinom, soli i paprom. Izdradite 12 polpeta, te ih ispecite na ulju. Zatim ih stavite na papir za pečenje i pecite u pećnici na 120 stupnjeva dok se povrće ne ispeče. Luk narežite na sitno i prodinstajte na ulju na kojem ste prethodno pržili polpete, dodajte češnjak i curry. Jogurt, brašno i mlijeko pomiješajte, dodajte u tavu i prokuhajte zajedno s mrkvom i graškom. Ostavite 8 do 10 minuta kuhati dok se svi sastojci ne sjedine. Začinite i poslužite uz polpete i rižu.