width=– 1 češanj češnjaka
– 15 dag cherry rajčica
– zelene masline
– 1 žlica kapara
– ½ limuna
– 1 žlica maslinova ulja
– sol
– papar
– ružmarin
– 18 dag ovčjeg sira

Nasjeckajte češnjak, narežite rajčice i masline na polovice. Sve zajedno izmiješajte u zdjeli, začinite limunovim sokom, maslinovim uljem i preostalim začinima. Od aluminijske folije izrežite kvadratice. Na kvadrate od alu folije stavite po želji velike komade ovčjeg sira i dobivenu smjesu, te pecite u prethodno zagrijanoj pećnici, 15 minuta na 180 stupnjeva.

Prethodni članakPoziv osobama koje brinu za stoku iz poplavljenih područja
Sljedeći članakPolpete s povrtnim umakom
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.