Pripremite:

  • 1 kg telećih odrezaka
  • 3 vezice blitve ili špinata
  • šunka narezana na listove
  • 2 pečene paprike
  • ružmarin i drugi začini po želji
  • bijelo vino
  • ulje

Priprema:

Meso  posolite i začinite po želji. Preko mesa rasporedite šunku, špinat ili blitvu, te filete paprika. Sve zarolajte i povežite. Stavite u posudu za pečenje, prelijte uljem, vodom i bijelim vinom, te pecite oko 40 minuta na 190C.

Dodajte povrće po želji, a potom pecite još sat vremena.

Servirajte uz krumpir, tikvice ili mrkvu.

Prethodni članakRiba u finom umaku
Sljedeći članakJelo za sve prigode
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.