width= 8 jaja
2 luka
50 g pancete
2 tikvice
3 žlice maslinova ulja
sol
papar

Luk, tikvice i pancetu narežite na sitno, zatim u tavu dodajte maslinovo ulje i zagrijte. Kada se tava zagrije, dinstajte tikvice i luk na laganoj vatri. U posudi izmutite jaja, popaprite i posolite. Nakon nekoliko minuta u dinstano povrće dodajte jaja, pustite da se zapeče i zatim okrenite omlet na drugu stranu.

Prethodni članakRatarstvo pitanje br. 2
Sljedeći članakOtočka salata od hobotnice
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.