width= 1 kg hobotnice
4 rajčice
4 krumpira
kapari, maslinovo ulje, papar, sol
1 glavica luka
2 tvrdo kuhana jaja

Hobotnicu skuhajte u vodi pomiješanoj sa soli i octom minimalno pola sata. Skuhanu hobotnicu narežite na kolutiće, dodajte narezane kuhane krumpire, rajčice i luk, kuhana jaja, te kapare. Zatim sve začinite sa soli, paprom i maslinovim uljem. Sve zajedno pomiješajte i stavite da se hladi. Po želji ukrasite peršinom i poslužite.

Prethodni članakPrimorski omlet
Sljedeći članakPašticada
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.