width=– 80 dag purećih prsa
– 4 žlice ulja
– limunov sok
– sol
– papar
– 20 dag špinata
– 2 mrkve
– 20 dag cvjetače
– 2 dag maslaca
– 1/2 glavice luka
– 1 češanj češnjaka
– 10 dag sira
– 3 dag brašna
– 1 dl bijelog vina

Odreske lagano potucite, posolite i nakapajte sokom od limuna. Očišćeni špinat mrkvu i cvjetaču kratko prokuhajte, ocijedite i narežite. Na ugrijanom maslacu svijetlo propirjajte nasjeckani luk i češnjak, posolite i popaprite, dodajte nasjeckani špinat i kratko propirjajte. Malo ostavite da se ohladi. Na odrezak stavite dio pripremljenog špinata, na njega mrkvu, cvjetaču i sir. Preklopite ih i pričvrstite čačkalicama. Odreske uvaljajte u brašno i pecite na zagrijanom ulju oko 7 minuta. Na kraju podlijte s malo vode i vina, začinite i kratko prokuhajte.

Prethodni članakZapečeni grah s paprikom
Sljedeći članakMedaljoni od marcipana
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.