width=– 80 dag bijelog graha
– 4 luka
– 3 češnja češnjaka
– mrkvu
– nekoliko svježih ili suhih paprika
– sol
– brašno
– mješavinu začina
– crvena mljevena paprika
– mast ili ulje

Grah, jednu glavicu luka i mrkvu kuhajte dok grah postane mekan. Ostatak luka i češnjak pržite u posudi na ulju ili masti, kad se zarumeni dodate začine, brašno, mlijevenu papriku i kuhani grah, dobro izmiješate i prelijte u posudu za pečenje. Paprike utisnite u grah tako da se napune grahom, pecite u pećnici na 200 °C .

Prethodni članakPunjene spirale
Sljedeći članakPuretina punjena špinatom
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.