4 para svježih kobasica po izboru
20 dag usitnjenih šampinjona
3 glavice luka
50 dag povrća (grašak, mrkva, cvjetača)
7,5 dl povrtne juhe
50 dag kuhanih krumpira
2 jušne žlice maslinova ulja
1 dl mlijeka
sol
papar

Dvije glavice luka usitnite, a jednu narežite na tanke kolutove. U prikladnoj posudi zagrijte ulje i propirjajte usitnjeni luk, gljive i kobasice. Dodajte povrtnu juhu, povrće i začine te kuhajte na laganoj vatri dok ne dobijete gušću smjesu. Potkraj kuhanja umiješajte mlijeko i gotovim raguom prelijte pire od krumpira.

Prethodni članakProšarana teletina
Sljedeći članakSlane kuglice
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.