SLOŽENAC OD KELJA

Pripremite: 1 glavicu kelja (oko 50 dag), 1 l i 6 dl juhe, 12 tankih odrezaka starog kruha, 6 dag maslaca, 15 dag dimljenog sira, sol, papar, 3 režnja češnjaka, naribani sir.

Skuhajte očišćeni kelj u juhi. Odrežite koru s dimljenog sira i narežite ga na tanke ploške. Oljuštite i nasjeckajte češnjak. Namažite maslacem vatrostalnu posudu. Slažite redove kruha i kelja, prekrijte sirom i posipajte češnjakom. Na vrhu neka bude kruh. Zalijte juhom. Posipajte sirom. Na vrh rasporedite maslac narezan na listiće. Lagano zapecite.

Prethodni članakOstali članci u ovom broju
Sljedeći članakMjera 103 IPARD programa
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.