Podloga:
✦ petit keksi
Priprema:
Kekse močiti u mlijeku i slagati.
Krema:
✦ 3 pudinga od vanilije
✦ 1 l mlijeka
✦ 6 žlica šećera
✦ 1 margarin
✦ 10 dag čokolade za kuhanje
✦ 2 paketa 7 Day´s mini croissanta
Priprema:
Puding i šećer skuhati na mlijeku i u ohlađeno dodati izrađeni margarin. Kremu podijeliti na dva dijela. U jedan dio staviti čokoladu otopljenu na pari. Bijelu polovicu kreme mazati na petit kekse, na kremu složiti 7 Day´s mini croissante, a na croissante staviti drugu polovicu čokoladne kreme.
Za ukras:
✦ 4 dcl vrhnja za šlag
✦ ribana čokolada
Priprema:
Kolač premazati čvrsto tučenim šlagom i posuti ribanom čokoladom.
Recept iz knjige Moji najbolji kolači 2









