Sastojci:
✦1000 ml mlijeka
✦3 pudinga od kokosa (ili slatkog vrhnja)
✦2 žlice gustina (20 g)
✦7 žlica šećera
✦200 g bijele čokolade
✦300 ml vrhnja za šlag
✦100 g kokosovog brašna
✦500 g petit keksa
Priprema: U malo mlijeka razmutiti puding i gustin, a ostatak mlijeka sa šećerom staviti kuhati. Dodati čokoladu izlomljenu na kockice da se otopi. Ukuhati puding cijelo vrijeme miješajući pjenjačom i maknuti s vatre kad se zgusne. Pokriti prozirnom folijom i ostaviti da se ohladi. U ohlađeno umiksati prethodno umućeno vrhnje za šlag i kokosovo brašno. U kalup dimenzije 32 x 22 cm poredati petit kekse močene u mlijeko, pa premazati trećinom kreme. Ponoviti postupak još dva puta i ukrasiti kokosovim brašnom.
Recept iz knjige Moji brzi kolači