PRIPREMITE ZA TIJESTO:
15 dag šećera
20 dag brašna
dl mlijeka
dl ulja
prašak za pecivo
vanilin šećer
2 jaja
PRIPREMITE ZA KREMU:
5 dl vrhnja za šlag
15 dag kokosovog brašna
Izmiješajte jaja i šećer. Dodate brašno pomiješano praškom za pecivo i vanilin šećerom. Umiješate mlijeko i ulje sve dok ne dobijete glatku smjesu. Izlijte smjesu u namašćen i pobrašnjen lim za pečenje i stavite u zagrijanu pećnicu. Pecite u pećnici oko 25 minuta na temperaturi 185°C. Ostavite da se ohladi pa ga prerežite vodoravno. Vrhnje istucite u čvrsti šlag. Od kokosovog brašna odvojite nešto malo za ukrašavanje a ostatak umiješate u šlag. Donji biskvit premažite s 3 četvrtine kreme. Gornji biskvit izrežite na kocke i posložite po kremi. Premažite gornji biskvit ostatkom kreme i pospite kokosovim brašnom. Izrežite kocke do dna i poslužite.