Želite uživati u kolačima, ali često nemate vremena za njihovu pripremu? Ovo je prava knjiga za vas!

Želite uživati u kolačima, ali često nemate vremena za njihovu pripremu? Ovo je prava knjiga za vas! Pred vama je jedinstvena kuharica namijenjena svima koji nemaju dovoljno vremena u pripremanju slatkih zalogaja, a sadrži 200 jednostavnih i brzih recepata za ukusne slastice kojima nitko neće moći odoljeti. Recepti su za sve prilike, jednostavni, sa sastojcima koje svi imaju u kuhinji. Idealna je za početnike, ali i iskusne slatke znalce kao pomoć u odabiru i pripremi ukusnog deserta.

Svaki od recepata pažljivo je odabran, može se pripremati u svakoj prigodi, napisan je na sažet i jednostavan način, s postupnim opisom izrade te fo­tografijom koja pridonosi vizualnom do­življaju hrane i stvaranju slatkog dojma. Ova kuharica donosi recepte koji će svo­joj vlasnici olakšati izbor slastice, uštedjeti vrijeme i novac, ali i pružiti nezamjenjivo zadovoljstvo osmijeha na licima dragih ljudi.

 class=

Novo izdanje kuharice, bez naplate poštarine za područje Republike Hrvatske, moguće je naručiti do 10. studenog 2020., a cijena jednog primjerka iznosi 60,00 kuna. Podijeljena je u nekoliko poglavlja kako bi snalaženje bilo olakšano. Tako se u njoj nalaze kolači s kremama, biskvitni kolači, kolači bez pečenja, torte i ostale slastice. Recepti se nalaze na 216 stranica, a uvezana je praktičnim spiralnim uvezom. Kuharicu je moguće naručiti elektroničkim putem, na ovoj poveznici.

Želja nam je da ova kuharica postane izvor novih ideja i inspiracije za vaše neodoljive slastice. Na­damo se da smo u tome barem malo uspjeli. ?

Prethodni članakBoje jeseni
Sljedeći članakNovi natječaj za obnovu poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala!
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.